Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян обіцяє, що до Генеральної прокуратури буде направлено звернення в зв'язку з можливим шахрайством туроператора «Oasis Travel»

30 червня 2018 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв звернутись до Генеральної прокуратури в зв'язку з можливим шахрайством українського туроператора «Oasis Travel». «Це обурливий випадок. Я буду рекомендувати Міністерству економічного розвитку і торгівлі позбавити туроператора (Oasis Travel, - ред.) ліцензії, безумовно, що в нас буде звернення до Генпрокуратури, щоб відкрили карну справу, бо ми маємо справу з банальним шахрайством», – заявив Омелян (відео:01:45). Нагадаємо, близько 300 українських туристів застрягли в аеропорту туніського міста Монастір і не можуть повернутися в Україну. У консульстві України в Тунісі повідомляли, що причиною затримки рейсу була відсутність палива для заправки літака.
Не виконано
Сказано 30 червня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=fSbTRBx7SSE
  • лист ГПУ
  • Лист Мінінфраструктури від 24 січня 2019 року
  • Лист Мінінфраструктури від 24 січня 2019 року
  • Лист ГПУ від 14 березня 2019 року

Результат

Відповідно до листа Генеральної прокуратури України від 14 березня 2019 року, звернення Міністерства інфраструктури України, у тому числі Міністра Омеляна В.В. щодо діяльності туроператора «Oasis Travel Ukraine» (ТОВ «Оазіс Тревел Україна») в Генеральній прокуратурі України у 2018 році не реєструвались та не розглядались. Тому обіцянка отримує статус «не виконано».