Киян попередили про нові грози

Читать на русском
У п’ятницю, 27 липня, у Києві буде гроза, можливі підтоплення. Фахівці рекомендують при падінні дерев чи травмуванні людей  - телефонуватиами: 101 або 103.

У п’ятницю, 27 липня, вдень у столиці очікується гроза, можливі підтоплення.

Як пише «Слово і Діло», про це попередили в Українському гідрометцентрі.

Злива в Києві: добірка найкращих жартів із соцмережЧерез вчорашню зливу частина вулиць Києва пішла під воду. Але в соціальних мережах не сумують, Слово і Діло зібрало найкращі жарти про негоду.

Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 17-19°, удень 27-29°.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою нагадує основні правила поводження у разі посилення вітру: усі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні; якщо ви опинилися на вулиці, то триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев; у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті; уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Фахівці рекомендують при падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей тощо негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101 або 103.

Нагадаємо, раніше міністр Супрун дала поради на час негоди.

Як відомо 25 липня через сильну зливу сталося обвалення конструкції шляхопроводу на перехресті вулиць Олени Теліги та Кирилівської.

Також у місті були затоплені підземні переходи і дороги, з перебоями працював наземний громадський транспорт, затопило аеропорт.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: