Злива в Києві: добірка найкращих жартів із соцмереж

Читать на русском

Через вчорашню зливу частина вулиць Києва пішла під воду. Але в соціальних мережах не сумують, Слово і Діло зібрало найкращі жарти про негоду.

У Києві вчора, 25 липня, пройшла сильна злива з грозою, в результаті чого деякі вулиці міста були затоплені. Крім того, вітер ламав дерева, а на автомобіль впав рекламний щит.

Увечері через затоплення колій частково зупинилися швидкісні трамваї, біля станцій метро «Шулявська» та «Політехнічний інститут» затопило підземні переходи. Також затопило нову дорогу на Дорогожичах, площу перед терміналами аеропорту «Київ» і будівлю Солом'янського районного суду.

А на перетині вулиць Кирилівської та Теліги частково обвалився шляхопровід. Рух транспорту там зараз перекрили, його відновлять сьогодні в другій половині дня.

У Київській міській адміністрації назвали зливи аномальними й заявили, що столицю затопило не через проблеми з дощовими стоками, а саме через інтенсивність опадів. Хоча киянам вчора було важко пересуватися містом, почуття гумору вони не втратили. «Слово і Діло» зібрало найкращі жарти із соціальних мереж на тему вчорашньої зливи.

Нагадаємо, киян попередили про нові зливи ввечері в середу, 26 липня.

Хочете обговорити цей матеріал? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: