ДТП на трасі Київ - Харків: є загиблі

Читать на русском
У Київській області на 74 км траси Київ - Харків сталася смертельна аварія за участю автомобіля Ford та вантажівки DAF, двоє загиблих.

У Київській області на 74 км траси Київ - Харків сталася смертельна аварія за участю автомобіля Ford та вантажівки DAF, двоє загиблих.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua, пише «Слово і Діло».

Водій автомобіля врізався у припарковану на узбіччі фуру на високій швидкості. Унаслідок ДТП правий бік авто повністю розтрощило, загинули жінка та дитина.

Наразі на місці аварії працюють швидка допомога і патрульна поліція. Рух трасою тимчасово ускладнено.

Як повідомляє 112 Україна з посиланням на поліцію Київської області, ДТП сталася через те що водій легковика на великій швидкості на повороті в'їхав у калюжу, після чого автомобіль відкинуло на припарковану на узбіччі вантажівку.

У результаті зіткнення загинула 9-річна донька водія легковика і його мама.

Нагадаємо, напередодні масштабна аварія трапилася на 127 кілометрі траси Київ - Чоп. Маршрутка з пасажирами врізалася у вантажівку, в результаті чого 10 людей загинули, ще 10 отримали травми.

Раніше на Столичному шосе під Києвом сталося зіткнення трьох легкових автомобілів із подальшим загорянням. У результаті ДТП заживо згоріли три людини, з них одна дитина.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: