Азербайджан визначився з видачею підозрюваного в побитті Найєма

Читать на русском
Генпрокуратура Азербайджану відмовила у видачі підозрюваного в нападі на нардепа від БПП Мустафу Найєма в квітні 2018 року в центрі столиці.

Генпрокуратура Азербайджану відмовила у видачі підозрюваного в нападі на нардепа від БПП Мустафу Найєма в квітні 2018 року в центрі столиці.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомив заступник генерального прокурора Євген Єнін на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 24 липня.

Побиття Найєма: поліція Азербайджану відпустила підозрюваногоПравоохоронці Азербайджану відпустили Магомед-Амін Саїтова, підозрюваного в побитті депутата Верховної Ради Мустафи Найєма в центрі Києва.

«Генпрокуратура Азербайджану відмовила у видачі правопорушника, посилаючись на ряд причин, в тому числі, пов'язаних з оцінкою поведінки самого Найєма азербайджанською владою», - написав Єнін.

Він підкреслив, що Генпрокуратура не має відношення до оголошення людини в міжнародний розшук, а прокурори міжнародно-правового департаменту ГПУ - до клопотання про запобіжний захід підозрюваному в нападі на нардепа.

Раніше Шевченківський райсуд Києва відмовився продовжувати заочний арешт Магомед-Аміну Саїтову, якого підозрюють у побитті Найєма.

Нагадаємо, напад на Найєма стався 30 квітня в центрі Києва.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: