Меркель радить Трампу і Путіну зустрічатися частіше

Читать на русском
Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що будь-яку зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа потрібно вітати.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що будь-яку зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа потрібно вітати.

Як інформує «Слово і Діло», про це вона сказала в ході щорічної літньої прес-конференції, повідомляє Інтерфакс в п'ятницю, 20 липня.

Меркель відповіла на критику ТрампаФедеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель відповіла на критику президента США Дональда Трампа, який назвав ФРН заручником Росії.

«Я вважаю, що ситуація, при якій російський та американський президент зустрічаються, повинна знову стати ситуацією в порядку речей. Я рада будь-якій такій зустрічі. Якщо вони говорять один з одним - це завжди добре», - заявила Меркель.

На її думку, такі контакти повинні відбуватися частіше.

«Як на мене, з 2015 року президент Росії не був в Америці, це ненормально», - додала канцлер.

Нагадаємо, 16 липня відбулася зустріч Трампа і Путіна в Гельсінкі. Лідери РФ і США проговорили тет-а-тет понад дві години, а також взяли участь у переговорах в розширеному складі.

Пізніше Трамп запросив Путіна приїхати в США восени. При цьому американський лідер назвав умову, за якої він може стати найлютішим ворогом російського президента.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: