Справа Шеремета: у слідства немає підозрюваних

Читать на русском
Розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета триває. Допитані понад три тисячі свідків, однак підозрювані досі не встановлені.

Під час розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета допитані понад три тисячі свідків, однак підозрювані досі не встановлені.

Про це заявив заступник начальника управління Головного слідчого управління Національної поліції Олександр Ковтун під час громадських слухань щодо безпеки журналістів в Україні, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Вбивство Павла Шеремета. Його розслідування здійснюється безпосередньо Головним слідчим управлінням ... На жаль, підозрювані особи наразі не встановлені», – сказав Ковтун.

За його словами, поліцією проведений «значний обсяг» слідчих розшукових дій, відпрацьовуються різноманітні версії скоєння цього злочину й досудове розслідування триває.

Також у цьому контексті представник поліції додав, що під час слідства були допитані понад три тисячі свідків.

За рік після вбивства Павла Шеремета: істини не знають чи просто не говорятьЕксперт-кримінолог оцінила розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета через рік після трагедії та назвала фактори, які впливають на перебіг справи.

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув уранці 20 липня 2016 року в результаті вибуху його автомобіля в центрі Києва. Машина належала керівнику інтернет-видання «Українська правда» Олені Притулі, проте її самої в авто не було. Поліція кваліфікувала вибух авто з Шереметом як умисне вбивство.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко розповів про перебіг розслідування вбивства Шеремета.

Президент України Петро Порошенко заявив, що розкриття справи про вбивство журналіста буде для нього «справою честі», й висунув вимогу про публічний звіт силовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: