Ryanair скасував рейси з трьох країн Європи

Читать на русском
Авіаперевізник Ryanair скасував всі рейси, які повинні були відправлятися з трьох країн Європи 25 і 26 липня.

**Авіаперевізник Ryanair скасував всі рейси, які повинні були відправлятися з трьох країн Європи 25 і 26 липня. ** Про це повідомляє Avianews.com з посиланням на представників компанії, пише «Слово і Діло».

Як повідомляється, причиною скасування рейсів стала страйк бортпровідників. Це торкнеться близько 50 тисяч пасажирів, які повинні були вилетіти скасованими рейсами.

Уточнюється, що страйк торкнеться 24% рейсів, що прямують з і до Іспанії, 27% португальських рейсів і 31% бельгійських. Пасажири, які купували квитки на скасовані рейси, отримали смс-повідомлення та електронні листи, в яких компанія запропонувала безкоштовно перенести виліт на 7 днів від початкової дати або повернути гроші за квитки.

Бортпровідники вимагають підвищення заробітних плат і поліпшення умов праці. У той же час в Ryanair відзначають, що зарплата бортпровідника досягає 40 тисяч євро на рік, при цьому вони мають по 14 вихідних щомісяця і оплачувані лікарняні.

«Цей страйк повністю необґрунтований і не несе нічого крім мети зруйнувати відпустки сімей і надати додаткові бонуси конкуруючим авіакомпаніям в Бельгії, Португалії та Іспанії», - відзначають в компанії.

Раніше літак Ryanair здійснив аварійну посадку в Німеччині, є постраждалі.

Також нагадаємо, Мінінфраструктури склало рейтинг пунктуальності авіакомпаній.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтесь до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: