Літак Ryanair здійснив аварійну посадку в Німеччині, є постраждалі

Читать на русском
У п'ятницю, 13 липня, літак авіакомпанії Ryanair, що прямував із Дубліна в хорватське місто Задар, через технічні проблеми здійснив аварійну посадку в аеропорту Франкфурт-Хан на заході Німеччини.

У п'ятницю, 13 липня, літак авіакомпанії Ryanair, що прямував із Дубліна в хорватське місто Задар, через технічні проблеми здійснив аварійну посадку в аеропорту Франкфурт-Хан на заході Німеччини.

Про це повідомляє DW, пише «Слово і Діло».

В аеропорту «Київ» літак з'їхав зі смуги: хто несе відповідальність?14 червня в аеропорту Київ (Жуляни) літак авіакомпанії Bravo Airways, який прилетів з Анталії, при приземленні викотився за злітно-посадкову смугу. Про інцидент говорили з експертами.

Відзначається, що близько 30 пасажирів на борту рейсу були доставлені в місцеві лікарні зі скаргами на болі в вухах і головний біль.

«Найгірші моменти всього мого життя. Ви перебуваєте в повітрі та в інший момент ви просто починаєте падати, ваші вуха горять, немає повітря і ваш рот на смак, як залізо», - написала пасажирка рейсу в Twitter.

Рейс FR7312 здійснив посадку в аеропорту Франкфурта-Хан у невеликому муніципалітеті Хан близько 11:30 вечора.

«Була технічна проблема, і тиск повітря знизився, тому пілоту довелося посадити літак у Хані», - заявив представник прес-служби місцевої поліції, додавши, що точна причина аварійної посадки невідома.

За словами поліції, Ryanair організував ще один рейс, щоб доставити пасажирів до кінцевого пункту призначення Задар в суботу вранці близько 9 години ранку. Пасажири повідомили, що компанія не надала їм місце для сну і Wi-Fi-доступу до Інтернету. Близько четвертої години після посадки літака їм було надано продовольчий ваучер на 10 євро.

Ніякої додаткової інформації про пасажирів, які були доставлені в лікарню, не надходило. Також повідомляється, що пасажири не можуть зв'язатися з представниками компанії.

Нагадаємо, рейс Anda Air з аеропорту «Київ» в Анталью вранці в середу, 11 липня, здійснив вимушену посадку в аеропорту «Бориспіль» через попадання птаха в двигун літака.

Раніше в Сумській області розбився легкомоторний літак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: