Ryanair і «Бориспіль» досі шукають компроміс із розкладом рейсів

Читать на русском
Міжнародний аеропорт Бориспіль заявляє, що час прильотів і вильотів деяких рейсів ірландського лоукост-авіаперевізника Ryanair досі не погоджено.

Міжнародний аеропорт Бориспіль заявляє, що час прильотів і вильотів деяких рейсів ірландського лоукост-авіаперевізника Ryanair досі не погоджено.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив перший заступник генерального директора аеропорту Євген Дихне, передає Укрінформ.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«На сьогодні єдиним підтвердженим слотом Ryanair є тільки напрямок - Берлін. Вони запросили цього тижня всі інші слоти, там є слоти, які ми вважаємо конфліктними з точки зору забезпечення за часом», - сказав заступник директора.

У той же час керівництво Борисполя впевнене, що консенсус буде досягнуто.

«Будемо вести діалог щодо можливості зміщення їх плюс-мінус година. Я думаю ми обов'язково знайдемо з ними компроміс щодо взаємодії і тоді про це оголосимо», - заявив він.

У той же час, Дихне не уточнив, які саме рейси є «проблемними» щодо часу вильоту-прильоту.

Раніше гендиректор аеропорту Бориспіль Павло Рябікін повідомляв, що Ryanair і аеропорт узгодили час на вильоти та прильоти рейсу Київ - Берлін, узгодження інших напрямків має відбутися до кінця травня.

Ryanair змінив розклад рейсів із Києва та ЛьвоваЛоукостер Ryanair узгодив питання отримання слотів з аеропортами Бориспіль та Львів, змінивши час відправлення та прибуття своїх рейсів.

Нагадаємо, що 23 березня аеропорти Бориспіль і Львів підписали договори з Ryanair про початок польотів в Україну. Компанія вже почала продаж квитків на українські рейси в системі бронювання.

Авіакомпанія відкриє 15 напрямків: 10 напрямків з Києва і 5 напрямків зі Львова в Європу. Найдешевші квитки коштуватимуть від €10, а середня вартість квитка для України буде нижче €40. Компанія розраховує за перший рік перевезти 800 тис. українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: