У Києві обмежать рух транспорту – розклад

Читать на русском
У зв'язку з проведенням заходів, присвячених 1030-річчю хрещення Київської Русі, в українській столиці 24, 27 та 28 липня обмежать рух усіх видів транспорту.

У зв'язку з проведенням заходів, присвячених 1030-річчю хрещення Київської Русі, в українській столиці 24, 27 та 28 липня обмежать рух усіх видів транспорту на низці вулиць.

Про це йдеться в розпорядженні київського міського голови Віталія Кличка, пише «Слово і Діло».

Від скількох чашок кави доведеться відмовитися киянам через подорожчання проїздуВартість проїзду в столичному транспорті підвищилася вдвічі. Скоріш за все, кияни заощаджуватимуть на ранковій каві перед роботою. Ми підрахували, від скількох чашок кави доведеться відмовитися на користь оплати за проїзд.

Зазначається, що 24 липня з 12:00 до 13:00 буде обмежений рух усіх видів транспорту на Андріївському узвозі (від будинку №23 до пл. Михайлівської), пл. Михайлівській і на вул. Трьохсвятительській (від пл. Михайлівської до вул. Костьольної).

27 липня з 11:00 до 16:30 рух обмежать на вул. Трьохсвятительській (від пл. Михайлівської до пл. Європейської), вул. Хрещатик (від пл. Михайлівської до пл. Європейської), Володимирському узвозі (від пл. Поштової до пл. Європейської), Парковій дорозі (від алеї Героїв Крут до вул. М. Грушевського), вул. М. Грушевського (від вул. Шовковичної до пл. Європейської).

28 липня з 12:00 до 13:30 буде заборонений рух транспорту на бульварі Тараса Шевченка (від буд. №20 до буд. №14), вул. Володимирській (від буд. №56 до пл. Софійської), Володимирському проїзді (від пл. Софійської до пл. Михайлівської).

У КМДА звернулися до Нацполіції з проханням забезпечити громадський порядок та організувати схеми організації дорожнього руху на період проведення зазначених заходів.

Повідомляється, що змінять свій рух і наземні види громадського транспорту.

Нагадаємо, в Києві подорожчав проїзд у громадському транспорті.

Раніше «Слово і Діло» писало, як Кличко пояснив, заради чого вдвічі підняли ціни на проїзд.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: