У «Борисполі» аварійно сів літак: названа причина

Читать на русском
Рейс авіакомпанії Anda Air з аеропорту Київ до Анталії вранці в середу, 11 липня, здійснив вимушену посадку в аеропорту Бориспіль через потрапляння птаха до двигуна літака.

Рейс авіакомпанії Anda Air з аеропорту «Київ» до Анталії вранці в середу, 11 липня, здійснив вимушену посадку в аеропорту «Бориспіль» через потрапляння птаха до двигуна літака.

Про це йдеться в листі туроператора Join Up, пише «Слово і Діло».

«11 липня рейс авіакомпанії Anda Air, який вилетів о 9:09 із туристами за маршрутом Київ-Анталія на замовлення туроператора Join UP! з аеропорту в Жулянах, здійснив аварійну посадку в аеропорту «Бориспіль» об 11:07 у зв'язку з потраплянням птаха до двигуна літака. Посадка виконана успішно», – йдеться в повідомленні туроператора.

На сторінці аеропорту в Facebook зазначено, що відповідне рішення пілот ухвалив у небі над Одесою.

Приземлення повітряного судна зі 174 пасажирами та 6 членами екіпажу пройшло успішно. Всі служби міжнародного аеропорту «Бориспіль» продемонстрували злагоджену, професійну роботу, зазначається в повідомленнях.

Попередньо рейс Київ-Анталія перенесли, щоб провести технічний огляд літака. Туристам на період очікування туроператор забезпечив напої та харчування.

Раніше керівництво аеропорту «Київ» імені Сікорського звинуватило працівників НАБУ в інциденті з літаком Bravo, який викотився за межі злітно-посадкової смуги 14 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: