Зведення штабу ООС 13 липня: 24 обстріли, троє поранених

Читать на русском
Упродовж минулої доби 12 липня в районі операції Об'єднаних сил терористи 24 рази порушували режим припинення вогню, два з яких - із важкого озброєння.

Упродовж минулої доби 12 липня в районі операції Об'єднаних сил терористи 24 рази порушували режим припинення вогню, два з яких - із важкого озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, на маріупольському напрямку бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у населених пунктів Водяне, Павлопіль, Талаківка, Лебединське і Харчовик, передає «Слово і Діло». Крім того, терористи вперше за шість днів застосували заборонені мінськими домовленостями 82 мм міномети, випустивши поблизу Павлопіля і Водяного 14 мін.

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 12 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні позиції Об'єднаних сил в районах населених пунктів Мар'їнка, Березове, Авдіївка та Опитне.

На попаснянському та світлодарську напрямках з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь поблизу населених пунктів Троїцьке і Новолуганське.

На луганському і горлівському напрямках було тихо.

У штабі також додали, що в результаті активних бойових дій троє військовослужбовців були поранені. Протягом поточної доби бойовики два рази порушили режим припинення вогню на донецькому і маріупольському напрямах, обстрілявши з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції українських військових у Мар'їнки і Талаківки.

За уточненими даними розвідки, двоє бойовиків були знищені, ще троє поранені.

Раніше на Донбасі загинув військовий з Львівської області.

Також було названо число переселенців з Донбасу і Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: