У Львівській області військові захворіли на кір

Читать на русском
Близько 200 військових, що проходять підготовку на Яворівському полігоні у Львівській області, наприкінці червня захворіли на кір.

Близько 200 військових, що проходять підготовку на Яворівському полігоні у Львівській області, наприкінці червня захворіли на кір.

Більш ніж 70% українців підтримують добровільну вакцинацію дітей27 відсотків українців виступають проти обов'язкової вакцинації дітей, а 21 відсоток – не хоче робити цього добровільно.

Про масштабний спалах захворювання розповів начальник Львівського військового госпіталю, полковник медичної служби Іван Гайда, повідомляє «Укрінформ» у четвер, 12 липня, пише «Слово і Діло».

За його словами, захворіло переважно молоде поповнення в ЗСУ: курсанти та резервісти.

«Спалах інфекції кору на Яворівському полігоні вже ліквідований, усі ці пацієнти продовжують нести службу. Як правило, інфекція була серед молодого поповнення та незначною мірою серед курсантів і резервістів», – зазначив Гайда.

Він додав, що масове захворювання серед військових стало закономірним результатом ігнорування планових щеплень, які 15-20 років тому «заради блага дітей» їм відмовилися зробити батьки.

Раніше з'ясувалося, скільки доз вакцини від кору для дорослих замовили в МОЗ.

Також відзначимо, що в Одеській області нацгвардійці захворіли на кір.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: