Хто буде радником із приватизації: ФДМУ презентував деталі конкурсу

Читать на русском
Україна презентувала аудиторським фірмам великої четвірки деталі конкурсів з відбору радників із приватизації.

Україна презентувала аудиторським фірмам «великої четвірки» деталі конкурсів з відбору радників із приватизації.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив в. о. глави Фонду державного майна України (ФДМУ) Віталій Трубаров на своїй сторінці в Facebook за підсумками зустрічі з потенційними учасниками конкурсів на приватизаційних радників.

«Відбулася важлива зустріч із потенційними радниками для приватизації великих об'єктів. Ernst&Young, Delloite, PwC, KPMG, Morgan Stanley, Rothschild та інші компанії з високим рівнем довіри серед інвесторів», – написав він.

Трубаров нагадав, що перші шість конкурсів заплановані на 26-31 липня.

«Які саме компанії будуть залучені, визначить конкурс, але щоб потім не витрачати час на розкачку, а також дати вичерпні відповіді на всі запитання, що виникають під час конкурсу, вирішили вже зараз проговорити всі деталі подальшої роботи», – зазначив міністр Кабінету міністрів і голова Міжвідомчої робочої групи з питань приватизації Олександр Саєнко в Facebook.

Зазначимо, ФДМУ оголосив конкурси з відбору радників для надання послуг із підготовки до приватизації та продажу пакетів акцій для 6 з 22 підприємств, які відібрані на приватизацію цього року.

Нагадаємо, державне підприємство СЕТАМ приєднається до системи Prozorro.Продаж у процесі реалізації всіх активів, у тому числі підприємств малої приватизації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: