Трамп назвав Німеччину заручником Росії

Читать на русском
Американський президент Дональд Трамп заявив, що Німеччина є бранцем Російської Федерації через укладення угоди в сфері енергетики.

Американський президент Дональд Трамп заявив, що Німеччина є «бранцем» Російської Федерації через укладення угоди у сфері енергетики.

Як пише «Слово і Діло», про це американський лідер заявив на зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

«Північний потік-2» не вплине на економіку України, тому що його не буде. Чи буде?Порошенко вважає, що будівництво газопроводу Північний потік-2 не буде завершене, оскільки проти його спорудження рішуче налаштовані США, а проти них ніхто не піде. Чи так це, розповіли експерти.

«Німеччина перебуває в полоні Росії, тому що вона отримує так багато енергії з Росії. Вони платять мільярди доларів Росії, й ми маємо захищати їх від Росії», – зазначив Трамп.

Як відомо, США, низка європейських країн та Україна виступали проти будівництва газопроводу «Північний потік-2». Передбачається, що реалізація проекту призведе до підриву економічної безпеки Європи, а Росія отримає ще один інструмент впливу.

Раніше Трамп заявив, що країни НАТО мають відшкодувати Вашингтону витрати на оборону Альянсу.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп у вівторок, 10 липня, приземлився в Брюсселі, де він починає турне європейськими країнами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: