Трамп прибув до Брюсселя на саміт НАТО

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп у вівторок, 10 липня, приземлився в Брюсселі, де він починає турне по європейських країнах.

Президент США Дональд Трамп у вівторок, 10 липня, приземлився в Брюсселі, де він починає турне по європейських країнах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс.

Трамп розкритикував країни НАТОПрезидент США Дональд Трамп розкритикував країни НАТО за недостатнє фінансування Альянсу. Сполучені Штати витрачають на НАТО набагато більше, ніж будь-яка інша країна.

Зазначається, що в рамках візиту американський лідер візьме участь в саміті НАТО, відвідає Великобританію і зустрінеться з російським президентом Володимиром Путіним в Фінляндії.

На саміті Північноатлантичного альянсу, який буде відбуватися 11-12 липня, країни-члени обговорять оборонний бюджет, боротьбу з тероризмом, протистояння кіберзагрозам і інші питання.

Президент США оцінив майбутній візит до Британії як «складний» і зазначив, що переговори з Путіним можуть пройти набагато легше.

«У Великобританії однозначно (буде складно)... там найбільше всього відбувається», - зазначив Трамп в Вашингтоні перед вильотом.

Нагадаємо, після того, як американський лідер візьме участь в саміті НАТО в Брюсселі, він відправиться до Великобританії, де зустрінеться з прем'єр-міністром Терезою Мей і королевою Єлизаветою II.

Як повідомлялося, Порошенко вирушить до Бельгії на саміт НАТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: