НАЗК повторно просить нардепа Дейдея надати пояснення

Читать на русском
НАЗК повторно викликало народного депутата Євгена Дейдея для надання пояснень про конфлікт інтересів 16 травня.

НАЗК повторно викликало народного депутата Євгена Дейдея для надання пояснень про конфлікт інтересів 16 травня.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні на сторінці НАЗК у Facebook, передають «Українські новини».

«Справа Дейдея»: НАБУ намагалося отримати доступ до банківського рахунку фігурантаПрацівники Антикорупційного бюро намагалися отримати доступ до інформації щодо банківського рахунку одного з фігурантів справи Дейдея..

«Євген Дейдей повторно запрошений прибути до Національного агентства 16 травня 2018 року протягом дня з 9:00 до 18:00», – ідеться в ньому.

НАЗК встановило, що у вересні 2017 року Дейдей надіслав депутатське звернення до генерального прокурора для задоволення приватного інтересу.

«Є ознаки порушення вимог закону про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Також зазначене діяння містить ознаки адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією», – йдеться в ньому.

Раніше НАЗК запрошувало Дейдея 10 травня для надання пояснень і зауважень до змісту протоколу про адміністративне правопорушення, однак він не з'явився.

Як повідомлялося, скандальний депутат Дейдей розлучився з дружиною й залишився без майна.

Раніше на Дейдея подали до суду з вимогою повернути борг. Також повідомлялося, що депутата Дейдея можуть притягнути до кримінальної відповідальності за реєстрацію активів на дружину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: