Волонтери розповіли про спробу прориву бойовиків у районі Донецького аеропорту

Читать на русском
Під час спроби прориву диверсійної групи гібридних військ РФ у районі Донецького аеропорту бійцями ЗСУ були знищені двоє бойовиків.

Під час спроби прориву диверсійної групи гібридних військ РФ у районі Донецького аеропорту бійцями ЗСУ були знищені двоє бойовиків.

Про це з посиланням на військовослужбовців 56-ї окремої мотопіхотної бригади повідомляють волонтери благодійного фонду «Повернись живим», пише «Слово і Діло».

«Мінус два окупанти. Ворожа диверсійно-розвідувальна група (ДРГ) намагалася підійти до позицій 56 ОМБр в районі Донецького аеропорту», – йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що бойовики рухалися під прикриттям темряви, тому «йшли перевальцем» й особливо не ховалися. Виявити їх вдалося завдяки прицілу з тепловізором.

«Метрів 15-20 вони йшли в повний зріст, незважаючи на постріли. На що розраховували ці горе-диверсанти, незрозуміло. Наш кулеметник зробив кілька пострілів – два з них були точними», – розповів один із військових.

За словами українських бійців, у одного з ліквідованих бойовиків було татуювання «Слов'янськ-2014».

«Це ті, з першої хвилі, що якимось дивом ще залишалися живі», – додав начальник штабу батальйону 56-ї ОМБр.

Також наголошується, що окупанти намагалися витягнути своїх убитих, проте підійти їм українські бійці не дали. У підсумку наступного дня за домовленістю щодо режиму тиші тіла бойовиків забрала гуманітарна місія «Вантаж-200».

Раніше бойовики обстріляли житлові будинки Золотого-4.

Також відзначимо, в Нацгвардії заявили про затримання бойовика «ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: