Рятувальна операція в Таїланді: скільки дітей досі в печерах

Читать на русском
Рятувальники дістали ще 4 підлітків із затопленої печери в Таїланді. Зігдно з даними ЗМІ, заблокованими залишаються ще шестеро дітей і тренер.

Рятувальники дістали ще 4 підлітків із затопленої печери в Таїланді. Зігдно з даними ЗМІ, заблокованими залишаються ще шестеро дітей та тренер.

Про це повідомляє The Guardian, пише «Слово і Діло».

У Таїланді готуються до другої частини операції з порятунку дітейУ Таїланді рятувальники готуються до другої частини операції з порятунку з підтопленої печери Кхао Луанг підліткової футбольної команди та їхнього тренера.

Дітей вдалося евакуювати після кількагодинної операції.

Журналісти бачили, як карета швидкої допомоги разом з вертольотом наблизилися до місця рятувальної операції. Про стан врятованих дітей поки нічого не відомо.

Нагадаємо, в печерному комплексі Тхам-Луанґ із 23 червня опинилися заблоковані 12 підлітків віком 11-16 років, гравців дитячої футбольної команди, та тренер, які вирушили туди на екскурсію.

Рятувальники говорять, що порятунок усієї групи триватиме залежно від погоди від трьох до чотирьох днів.

Раніше стало відомо, що представники голови компанії Tesla Inc. Ілона Маска ведуть переговори з владою Таїланду, щоб допомогти врятувати членів дитячої футбольної команди та тренера, заблокованих у печері.

Перших двох хлопців із печери евакуювали в неділю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: