Напад на ромів у Львові: підозрюваного відпустили під домашній арешт

Читать на русском
Одного з підозрюваних у нападі на табір ромів у Львові відпустили під домашній арешт. Відповідне рішення ухвалив у понеділок, 9 липня, Апеляційний суд Львівської області.

Одного з підозрюваних у нападі на табір ромів у Львові відпустили під домашній арешт.

Як пише «Слово і Діло», відповідне рішення ухвалив у понеділок, 9 липня, Апеляційний суд Львівської області, пише Громадське.

З'ясувалося, скільки ромів живе в УкраїніВ Україні близько 3100 місць компактного проживання ромів, загальною чисельністю більше 100 тисяч осіб.

Так, суд ухвалив рішення відпустити під домашній арешт неповнолітнього Юрія Гринишина. Суд взяв до уваги той факт, що Гринишин погодився співпрацювати зі слідством.

Також суд розглянув апеляцію підозрюваного Данила Малошенка. Оскільки підозрюваний є неповнолітнім, слухання відбувалося в закритому режимі. Судді вирішили залишити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці без змін.

На 9 липня було також заплановано розгляд апеляції і Ярослава Пужила, проте через неявку адвоката підозрюваного Олега Волкуна судове засідання перенесли. Адвокат не з'явився на засідання, оскільки перебуває на лікарняному.

Як повідомлялося, одна людина загинула і четверо отримали поранення внаслідок нападу невідомих на табір ромів на околиці Львова 23 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: