Проект «Стіна»: суд наклав арешт на нове майно чиновника Держприкордонслужби

Читать на русском
Антикорупційні детективи домоглися арешту нового майна одного з підозрюваних у справі розкрадання коштів на облаштуванні кордону.

Суд наклав арешт на житловий будинок головного інженера відділу капітального будівництва північного регіонального управління Державної прикордонної служби, а раніше начальника Першого окремого відділу капітального будівництва ДПСУ Володимира Цалка, якого НАБУ підозрює в причетності до розкрадання коштів, виділених на реалізацію проекту «Стіна».

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Детективи з'ясували, що 6 червня Цалко отримав право власності на вказаний будинок загальною площею 104,5 кв. м, житловою площею 36,7 кв. м, зі складовими частинами: сарай, погріб, вбиральня та огорожа. У Бюро просили накласти на нерухомість арешт як забезпечення спеціальної конфіскації зазначеного майна як виду покарання, яке може бути призначене чиновнику ДПСУ за скоєння кримінального злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Суд клопотання задовольнив.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідування справи про розкрадання коштів на проекті «Стіна».

Раніше Бюро провело черговий обшук у цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: