У Донецькій області на блокпосту затримали бойовиків ОРДЛО

Читать на русском
Правоохоронці затримали трьох осіб, які були внесені до бази Миротворця як бойовики ОРДЛО, на мобільному блокпосту в районі населеного пункту Новгородське.

Правоохоронці затримали трьох осіб, які були внесені до бази «Миротворця» як бойовики ОРДЛО, на мобільному блокпосту в районі населеного пункту Новгородське.

Як пише «Слово і Діло», про це в Facebook повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 3 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що двох громадян 1990 та 1986 років народження бійці Нацгвардії затримали на мобільному блокпості в районі населеного пункту Новгородське.

«При перевірці цих осіб був зроблений запит через базу даних «Миротворця». У результаті виявилося, що за базою даних чоловіки проходять як бойовики НЗФ», – ідеться в повідомленні.

У відомстві додають, що того ж дня на блокпосту, розташованому на виїзді із с. Благодатне Донецької області, військовим нарядом був зупинений автомобіль Ford Escape.

У МВС додали, що в результаті перевірки особи водія встановлено, що ним є громадянин 1979 року народження, який проживає в м. Попасна Луганської області й має зв’язки з незаконними збройними формуваннями так званої «ЛНР».

Раніше повідомлялося, що на виїзді з Маріуполя правоохоронці затримали так званого «прокурора» окупованих районів Донецької області.

Нагадаємо, біля Торецька затримали спільника бойовиків «ДНР/ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: