У Тбілісі затримали росіянина, який розлив отруйну рідину в аеропорту

Читать на русском
У грузинській спецслужбі повідомили про затримання росіянина, який розлив невідому рідину в аеропорту.

У Грузії сім осіб були госпіталізовані після того, як росіянин розлив отруйну рідину в залі вильоту біля кас в аеропорту Тбілісі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Службу державної безпеки Грузії.

«Працівники Департаменту контррозвідки Служби державної безпеки Грузії в результаті оперативно-розшукової діяльності, затримали громадянина Російської Федерації Дмитра Б», - йдеться в повідомленні.

В ході розслідування встановлено, що 2 липня затриманий росіянин розлив рідину, що містить шкідливу для здоров'я речовину біля каси однієї з авіакомпаній в залі вильоту Тбіліського міжнародного аеропорту.

Як пише DW, після події в лікарню доставили сім чоловік, серед яких були працівники тбіліського аеропорту. У деяких із них спостерігалися симптоми отруєння, такі як блювота, помутніння свідомості, подразнення слизових очей і ротової порожнини.

За повідомленнями ЗМІ, у інших ознак інтоксикації не було, але вони знаходилися поряд з місцем події і повинні були здати аналізи. За інформацією лікарів, стан усіх госпіталізованих стабільний і вони виписані з клініки. Затримок у роботі аеропорту під час інциденту не було.

Нагадаємо, Британська поліція повідомила, що двоє людей отруїлися невідомою речовиною під Солсбері.

Також у поліції Британії відмовилася від паралелей із Скрипаль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: