Заступники Зубка в травні знову отримали великі премії

Читать на русском
Перший заступники міністра В'ячеслав Негода отримав у травні більш ніж 66 тисяч гривень на оздоровлення.
Слово і Діло

Заступники міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства в травні отримали сумарно 85 тисяч гривень премій.

Про це йдеться у відповіді міністерства на запит «Слова і Діла».

Заступники Зубка в квітні отримали 85 тисяч гривень премійВ'ячеслав Негода отримав 25 тисяч гривень премій, ще троє заступників міністра – по 20 тисяч гривень.

Премія першого заступника міністра В'ячеслава Негоди минулого місяця склала 25 тисяч гривень. Крім того, він отримав 15 тисяч гривень окладу, 13 тисяч гривень за інтенсивність, 5 тисяч 250 гривень за доступ до державної таємниці, 7,5 тисяч гривень за вислугу років, 27 тисяч 873,58 гривні відпускних. Негоді також виділили 66 тисяч 250 гривень на оздоровлення.

Решта заступників міністра Геннадія Зубка отримали по 20 тисяч гривень премій. Едуард Кругляк, окрім премії, отримав 14 тисяч гривень окладу, 12,6 тисячі гривень надбавки за інтенсивність роботи, 2,1 тисячі гривень за доступ до держтаємниці, 4,2 тисячі гривень надбавки за вислугу років.

Лев Парцхаладзе отримав 11 тисяч 333,33 гривні окладу, 10,2 тисячі гривень надбавки за інтенсивність роботи, 1,7 тисячі гривень за доступ до держтаємниці (стільки ж – за вислугу років). Тарас Токарський отримав 14 тисяч гривень посадового окладу, 12,6 тисячі гривень за інтенсивність і 7 тисяч гривень за вислугу років.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко в квітні отримав 24 тисячі 741,44 гривні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: