Скасування виборів у Кишиневі: Додон зробив жорстку заяву про США та ЄС

Читать на русском
Молдовський президент назвали сучими дітьми проєвропейського кандидата Андрія Нестасе і лідера опозиційної партії Майю Санду.
Ігор Додон

Президент Молдови Ігор Додон назвав реакцію Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки на скасування результатів виборів у Кишиневі «беззубою і поверхневої».

Про це пише молдовське видання NewsMaker, повідомляє «Слово і Діло».

«Показали пальцем – «ай-яй-яй не можна». А цим адже можна показувати пальцем скільки завгодно – відкусять... Захід повинен визнати, що це їх сучі діти. Хто їх підтримував весь цей час?», – сказав Додон, маючи на увазі проєвропейського кандидата від опозиції Андрія Нестасе, перемогу якого скасував суд, і голову опозиційної партії «Дія і солідарність» Майю Санду.

«Захід не хоче і не каратиме владу Кишинева. А з ким тоді Майя Санду і Андрій Нестасе створять коаліцію? Вони залишають відкритою хвіртку для Демпартії з Плахотнюком, щоб після виборів створити коаліцію проти соціалістів і Додона. І або Санду і Нестасе цього не розуміють, або розуміють і просто влаштовують шоу на площі», - заявив президент Молдови.

Європейці, за його словами, «схавали» скасування результатів виборів.

Нагадаємо, Генеральна асамблея ООН схвалила резолюцію про виведення військ РФ з Молдови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: