Україна домовилася з Молдовою про повітряне сполучення

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив про підписання з урядом Молдови угоди про повітряне та автомобільне сполучення.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив про підписання з урядом Молдови угоди про повітряне та автомобільне сполучення.

Як передає «Слово і Діло», відповідні домовленості були досягнуті під час зустрічі прем'єр-міністрів України та Молдови Володимира Гройсмана й Павла Філіпа, передає прес-служба Кабміну.

Де відремонтують дороги: обіцянки голів ОДА з приводу автошляхівУ той час, як уряд обіцяє системно підійти до ремонту та будівництва доріг в Україні, голови обладміністрацій не надто щедро роздають запевнення з цього приводу.

Сторони зазначили, що енергетична та економічна складові співпраці мають суттєвий потенціал зростання. За даними Кабміну, обсяг взаємної торгівлі вже зараз перевищує $800 млн, а може досягти $1 млрд щорічно.

«Думаю, що ваша пропозиція досягти товарообігу в 1 мільярд доларів цілком реальна. У нас є потенціал досягти й більших показників», – сказав Філіп.

Напередодні Україна та Молдова домовилися спростити перетин кордону для громадян обох країн.

Раніше Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з урядом Молдови про повітряне сполучення.

Нагадаємо також, що Україна та Молдова вирішили посилити охорону держкордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: