У Львові туристи понад добу не можуть вилетіти до Барселони

Читать на русском
В аеропорту Львів туристи більше доби очікують вильоту в Іспанію. Чартерний рейс Барселона - Львів авіакомпанії YanAir повинен був вилетіти зі Львова в Барселону ще 2 липня о 13 годині.

В аеропорту «Львів» туристи більше доби очікують вильоту в Іспанію. Чартерний рейс Барселона - Львів авіакомпанії YanAir повинен був вилетіти зі Львова в Барселону ще 2 липня о 13 годині.

Про це заявила прес-секретар міжнародного аеропорту «Львів» Ольга Ковалик, передає «Слово і Діло».

«Туристичний колапс» в аеропортах України та світу: що пишуть у соцмережахЗа останні півтора тижня кілька сотень туристів застрягли в українських і зарубіжних аеропортах.

Відзначається, що перевізник, не пояснюючи причин, тричі переносив виліт.

На даний момент аеропорт отримав інформацію від авіаперевізника про те, що рейс Барселона - Львів - Барселона авіакомпанії YanAir знову переноситься: виліт із попередньо заявленого о 17:35 переноситься на 18:20 вівторка.

За словами Ковалик, в аеропорту немає інформації про кількість пасажирів на цей рейс, які тривалий час очікують вильоту.

Крім того, в аеропорту знаходяться пасажири рейсу в Батумі (Грузія), затримка їхнього вильоту складає більше двох годин.

Ковалик зазначила, що скасування і перенесення рейсів не залежать від аеропорту, який зараз має можливість прийняти всі літаки.

Раніше стало відомо, що в аеропорту «Львів» хочуть запустити рейси до Франції і Португалії.

Також нагадаємо, що в Україну повернулися всі туристи, котрі застрягли в Тунісі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: