Перший літак з українськими туристами вилетів із Тунісу

Читать на русском
З аеропорту в Тунісі вилетів один з п'яти літаків, які мали доправити додому українських туристів, що застрягли в цій країні.

З аеропорту в Тунісі вилетів один з п'яти літаків, які мали доправити додому українських туристів, що застрягли в цій країні.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомив керівник Департаменту консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич у Twitter у понеділок, 2 липня.

Омелян відреагував на поневіряння українських туристів у ТунісіГолова Мінінфраструктури України Володимир Омелян відреагував на ситуацію з українськими туристами, які кілька днів не можуть вилетіти з Тунісу додому.

«О 12:30 із Тунісу вилетів один із п'яти літаків, які протягом 2-3 липня мали б перевезти українських туристів, які не змогли вчасно повернутися додому», – написав Кирилич.

Нагадаємо, 30 червня повідомлялося, що близько 300 туристів дві доби не могли вилетіти з туніського аеропорту Монастір до Харкова. Зв їхніми словами, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel відмовилися виконувати свої зобов'язання щодо повернення українців додому.

Як повідомлялося, міністр інфраструктури Володимир Омелян у вівторок, 2 липня, проведе нараду з представниками українських туроператорів і авіакомпаній.

Нагадаємо, 1 липня з аеропорту «Київ» не могли вилетіти кілька тисяч туристів.

Також повідомлялося, що в аеропорту Батумі застрягли українські туристи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: