Адвокат розповів про стан здоров'я Балуха

Читать на русском
Незважаючи на триваюче голодування, ув'язнений Балух почав значно краще почуватися завдяки допомозі співкамерника-остеопата.

Стан українця Володимира Балуха покращився. Про це заявила адвокат Балуха Ольга Дінзе.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє 112 Україна.

Супрун вимагає допустити до Балуха українських лікарівМіністерство охорони здоров'я України вимагає негайно допустити українських і міжнародних лікарів до українського політв'язня Володимира Балуха та звільнити всіх українських бранців.

Вона наголосила, що ув’язнений продовжує голодування.

«На сьогоднішній день йому набагато краще завдяки особам, які спільно з ним перебувають в одній камері. Там сидить людина, що є остеопатом, яка вправила Балуху хребці, вчить його правильно робити вправи. У Балуха з'явилася рухова активність, він почав краще почуватися, незважаючи на продовження голодування», - розповіла вона.

Дінзе зазначила, що Балух не хоче, щоб зараз його відвідував лікар слідчого ізолятора. «Він вимагає лікарів організації Червоний Хрест», - сказала захисник.

«Балуху ніякі суміші не дають. Він три тижні тому перейшов на полегшений режим голодування: він вживає чорні сухарі і п'є кисіль», - розповіла вона.

Як сьогодні повідомлялося, ув’язненого в Криму Володимира Балуха можуть засудити до чотирьох років ув'язнення в колонії. Його підозрюють в нібито побитті начальника ізолятора тимчасового тримання Валерія Ткаченка.

Нагадаємо, Балух оголосив безстрокове голодування в кримському СІЗО 19 березня. Він протестує проти вироку, який йому винесли 16 січня 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: