Qatar Airways почне літати до Києва частіше

Читать на русском
Найбільша катарська авіакомпанія Qatar Airways із 2 липня збільшила частоту польотів із 7 до 11 на тиждень.

Авіакомпанія Qatar Airways із 2 липня збільшила частоту польотів із 7 до 11 на тиждень, додавши до щоденних рейсів із Києва також рейси щопонеділка, щовівторка, щочетверга та щосуботи.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в компанії, передає avianews.com.

У Києві рейси з Дохи обслуговуються в аеропорту «Бориспіль». Qatar Airways використовує на маршруті літаки Airbus A320. У період пікових завантажень польоти на лінії виконували також літаки Airbus A330.

Крім того, з 2 вересня авіакомпанія планує додати додатковий рейс до Києва щонеділі, збільшивши частоту польотів на лінії Доха-Київ з 11 до 12 разів на тиждень.

Qatar Airways була заснована в 1997 році. Флот компанії налічує 200 літаків Boeing та Airbus. У 2016 році компанія розмістила замовлення на 350 нових літаків, і згідно з її статистикою, кожні 10 днів вона отримує новий літак. Мережа компанії охоплює понад 150 напрямків, найбільша кількість із них в Європі.

Нагадаємо, що комранія Qatar Airways почала виконувати рейси Київ-Доха в серпні 2017 року. Спочатку польоти виконувалися щодня, а з 14 грудня 2017 року частота польотів була збільшена із 7 до 14 на тиждень. Із набуттям чинності 25 березня літнього розкладу польотів рейси Київ-Доха почали виконуватися з початковою частотою 7 рейсів на тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: