Qatar Airways розпочинає польоти з України – Омелян

Читать на русском
З 28 серпня літаки авіакомпанії Qatar Airways почнуть здійснювати рейси з України. 29 серпня авіакомпанія проведе в Києві прес-конференцію в зв'язку з виходом на український ринок.

З 28 серпня літаки авіакомпанії Qatar Airways почнуть здійснювати рейси з України.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає «Слово і Діло».

«Керівник авіаційного підрозділу Мінінфраструктури Галина Винарчук залишає міністерство й розпочинає свою роботу в якості комерційного менеджера, керівника представництва в Україні авіакомпанії номер один у світі Qatar Airways, перший рейс якої з України полетить уже 28 серпня!», – написав він.

Омелян зазначив, що Винарчук була призначена на цю посаду «за результатами прозорого конкурсу, в якому взяли участь найпотужніші українські фахівці й навіть відомі експерти».

29 серпня національна авіакомпанія Катару Qatar Airways проведе в Києві прес-конференцію в зв'язку з виходом на український ринок.

Qatar Airways Company – національна авіакомпанія Катару зі штаб-квартирою в столиці країни Досі. Авіакомпанія виконує рейси в більш ніж 150 пунктів призначення в Африці, Азії, Європі, Північній Америці, Південній Америці та Океанії. Належить до списку семи авіакомпаній, що мають найвищий п'ятизірковий рейтинг за версією британського агентства Skytrax. В авіапарку компанії присутні літаки Boeing 777, а також різні моделі Airbus.

Дві авіакомпанії заявили про нові рейси з УкраїниУ серпні 2017 року Qatar Airways має намір запустити щоденні рейси в аеропорт «Бориспіль» з Дохи.

Раніше повідомлялося, що літак Qatar Airways здійснив найдовший в історії переліт.

Нагадаємо, в Україні зміняться правила авіаперевезення дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: