Омелян готує «розбір польотів» туроператорів та авіакомпаній

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян у вівторок, 2 липня, проведе нараду з представниками українських туроператорів та авіакомпаній.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян у вівторок, 2 липня, проведе нараду з представниками українських туроператорів та авіакомпаній.

Як передає «Слово і Діло», про це він повідомив у коментарі до посту блогера Антона Ходзи, який висловив думку, що цей туристичний сезон є «найбільш провальним» за останні років 10 з точки зору роботи перевізників і туроператорів.

«У вівторок збираю в себе колег з інших міністерств, туроператорів, турагентів та авіакомпанії. Будемо закінчувати з вольницею, яка в гонитві за грошима переросла в безвідповідальність, і приводити їх усіх до тями», – зазначив Омелян.

За словами міністра, ринок за останні два роки зріс більш ніж удвічі, що «в багатьох породило бажання займатися відвертою халтурою». Він наголосив, що прийшов час «нагадати про порядок і першим ставити критерій якості».

Нагадаємо, що в останні дні повідомлялося про масові затримки рейсів в Україні, Тунісі та Грузії, які мали перевозити українських туристів.

Так, 1 липня з аеропорту «Київ» не могли вилетіти кілька тисяч відпочивальників.

Також повідомлялося, що в аеропорту Батумі та Туніса застрягли сотні українських туристів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: