Великобританія проведе День Збройних сил у Солсбері

Читать на русском
Великобританія має намір наступного року провести національний День Збройних сил у Солсбері.

Великобританія має намір наступного року провести національний День Збройних сил у Солсбері, щоб вшанувати містечко, яке було змушене боротися з наслідками хімічної атаки на Сергія і Юлію Скрипаль.

Як пише «Слово і Діло», про це заявила прем'єр-міністр Британії Тереза ​​Мей, повідомляє в суботу, 30 червня, The Guardian.

Отруєння Скрипаля: в Солсбері проведуть дезінфекціюНервово-паралітичну речовину Новачок, якою отруїли екс-співробітника російських спецслужб Сергія Скрипаля та його дочку, було доставлено в Солсбері в рідкому стані.

Вона підкреслила, що відповідь військових на атаку хімічною зброєю гідна нагороди.

«Провівши наступного року День Збройних сил, ми також відзначимо величезну стійкість і дух Солсбері і продемонструємо, що він відкритий для бізнесу. Це чудове місто, багате на військову історію, є прекрасним місцем для відвідування», - підкреслила вона.

Як повідомлялося, влада Великобританії за державні кошти викупить будинки в Солсбері, де проживали колишній російський шпигун Сергій Скрипаль і поліцейський Нік Бейлі, постраждалі в результаті отруєння нервово-паралітичною речовиною Новачок.

Раніше принц Чарльз із дружиною відвідав Солсбері, щоб підтримати його жителів у спробах оговтатися від наслідків застосування нервово-паралітичної речовини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: