Розвідка дізналася, звідки Росія може атакувати Україну

Читать на русском
Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький розглядає Білорусь як можливий плацдарм для вторгнення Росії.

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький розглядає Білорусь як можливий плацдарм для вторгнення Росії.

Про це повідомляє Радіо Свобода, пише Слово і Діло.

За його словами, українська розвідка тримає на контролі всі заходи, які РФ проводить на території Білорусі.

Він акцентував, що протягом 2016-2017 років на території Білорусі відбулося багато заходів бойової підготовки російських підрозділів, зокрема, повітряно-десантних.

Азовська криза: чи варто Україні чекати вторгнення з моряНа Азовському морі зростає небезпека висадки російського морського десанту в районі Маріуполя та Бердянська.

«Вивчалися аеродроми, вивчалася територія, були виходи до українського кордону. І ми вважаємо, що загроза з півночі існує», - підкреслив Скібіцький.

Також Скібідський повідомив, що Російська Федерація перекинула близько 40 бойових кораблів в Азовське море.

«Слово і Діло» писало, що відбувається в Азовському морі та чи є загроза вторгнення РФ.

Докладніше – в матеріалі «Азовська криза. Чи варто Україні чекати вторгнення з моря».

Нагадаємо, у 2017 році на території Білорусі і частково в Росії відбулися військові навчання «Захід». За офіційними даними, у Білорусі вони охопили сім полігонів і дві місцевості, у них узяли участь 10 тисяч 200 військовослужбовців, із них 3 тисячі російських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: