Зведення штабу ООС 26 червня: 24 обстріли, один боєць поранений

Читать на русском
За минулу добу 25 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових, з них чотири з забороненої зброї.

За минулу добу 25 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових, з них чотири з забороненої зброї.

Як повідомляє прес-центр ООС, ввечері терористи активізували бойові дії із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 25 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку найбільш гаряче було в районі населеного пункту Кримське, де терористи застосували 120-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. Також активність бойовиків спостерігалася біля населених пунктів Луганське і Золоте.

На донецькому напрямку в районі Авдіївки і Крутої Балки терористи застосували 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. Під прицільним вогнем перебували українські позиції поблизу Мар'їнки, Кам'янки та Верхньоторецька.

На маріупольському напрямі бойовики застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, обстрілюючи українські позиції в районі населених пунктів Лебединського, Гнутово, Широкино, Павлопіля і Старогнатівки.

У штабі також додали, що в результаті активних бойових дій один український військовий був поранений. За даними розвідки, які потребують уточнення, двоє бойовиків були знищені, троє поранені.

Раніше в СБУ підрахували, скільки українців перебуває в полоні у бойовиків.

Також нагадаємо, що на Донбасі затримали двох бойовиків, які збирали розвідувальні дані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: