Українці не можуть вилетіти з Мілана

Читать на русском
В аеропорту «Львів» імені Данила Галицького повідомили, що рейс авіакомпанії Ernest Airlines EG223 Мілан - Львів, який пасажири очікують вже протягом 12 годин, скасований.

В аеропорту «Львів» імені Данила Галицького повідомили, що рейс авіакомпанії Ernest Airlines EG223 Мілан - Львів, який пасажири очікують вже протягом 12 годин, скасований.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив представник аеропорту, пише «Слово і Діло».

В аеропорту «Київ» літак з'їхав зі смуги: хто несе відповідальність?14 червня в аеропорту Київ (Жуляни) літак авіакомпанії Bravo Airways, який прилетів з Анталії, при приземленні викотився за злітно-посадкову смугу. Про інцидент говорили з експертами.

«Нам повідомили, що даний рейс скасований. Зараз вирішується питання про запуск додаткового рейсу, але деталей поки немає. Також всіх пасажирів ми просимо телефонувати до нас вже вранці 25 червня. Звичайно, авіакомпанія (Ernest Airlines, - ред.) повинна забезпечити харчування та проживання пасажирам. З чуток, рейс до Львова може бути завтра або післязавтра. Але поки це все, що ми знаємо», - повідомили в аеропорту «Львів».

Так, пасажири протягом 12 годин в аеропорту чекають рейс авіакомпанії.

«Авіакомпанія #ernestairlines @Ernest Airlines. Рейс EG223 Milan Bergamoо (BGY) - Lvivв (LWO). 12 годин на аеропорту без будь-якої інформації про причини затримки або можливий час вильоту. 12 годин без їжі і води, 5 із яких ми закриті в терміналі. 12 годин матері з маленькими дітьми. 12 годин без представників компанії як в аеропорту, так і онлайн. 12 годин без відповіді колл-центру компанії», - написав у Facebook один з пасажирів Roman Mashtaler, який очікує рейс до Львова.

Раніше стало відомо, що в Одесі літак з пасажирами на борту повернувся в аеропорт.

Також нагадаємо, в аеропорту «Жуляни» «застрягли» туристи з Грузії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: