В аеропорту «Жуляни» «застрягли» туристи з Грузії

Читать на русском
У той же час тим, хто вирішив погодитися на умови авіакомпанії і повернутися додому або в готель, повернули багаж. Так, всі валізи вивантажили в холі аеропорту без нагляду.

У Києві в аеропорту «Жуляни» авіакомпанія YanАir затримала літаки в Грузії на 14 годин.

Про це повідомляє Слово і Діло, з посиланням на Mind.

В аеропорту «Київ» літак з'їхав зі смуги: хто несе відповідальність?14 червня в аеропорту Київ (Жуляни) літак авіакомпанії Bravo Airways, який прилетів з Анталії, при приземленні викотився за злітно-посадкову смугу. Про інцидент говорили з експертами.

За даними видання, компанія пропонує пасажирам їхати додому: таксі оплачується компанією. Особам, які прибули до Києва з інших міст, надається кімната в готелі. Проте, частина пасажирів залишилися в зоні дьюті-фрі і блокують виходи з вимогою надати літак.

У той же час тим, хто вирішив погодитися на умови авіакомпанії і повернутися додому або в готель, повернули багаж. Так, всі валізи вивантажили в холі аеропорту без нагляду.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Загалом, проблемами затриманих пасажирів займався єдиний представник авіакомпанії, який повинен був вирішити всі можливі питання щодо розселення пасажирів в готель, забезпечити машини, їжу для людей. Крім того, саме ця людина вислуховував нарікання всіх пасажирів разом і повинен був якимось чином залагодити конфлікт.

Як зазначалося, рейс в Тбілісі повинен був вилетіти о 8:45, проте не дивлячись на закінчення реєстрації пасажирів на рейс, який повинен був вилетіти о 11:30, за станом на 11:45 пасажири досі перебували в будівлі аеропорту. Посадка на літак не розпочалася.

Раніше стало відомо, що в аеропорту «Київ» сталася аварія.

Також відзначимо, аеропорт «Бориспіль» має намір відкрити ще один термінал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: