В Одесі літак із пасажирами на борту повернувся до аеропорту – ЗМІ

Читать на русском
У суботу, 23 червня, літак авіакомпанії YanAir, який прямував рейсом Одеса - Барселона, був змушений повернутися в аеропорт вильоту через зупинку одного з двигунів.

У суботу, 23 червня, літак авіакомпанії YanAir, який прямував рейсом Одеса - Барселона, був змушений повернутися в аеропорт вильоту через зупинку одного з двигунів.

Про це повідомляє Думська, передає «Слово і Діло».

В аеропорту «Київ» літак з'їхав зі смуги: хто несе відповідальність?14 червня в аеропорту Київ (Жуляни) літак авіакомпанії Bravo Airways, який прилетів з Анталії, при приземленні викотився за злітно-посадкову смугу. Про інцидент говорили з експертами.

За попередньою інформацією, під час набору висоти у злітному режимі зупинився правий двигун Boeing 737-301 із 140 пасажирами на борту.

«Злетівши о 6:05, літак почав набір висоти в західному напрямку, але буквально через пару хвилин, не набравши і трьох тисяч метрів, розвернувся назад. Пасажири, що летіли цим рейсом, запевняють, що сталася зупинка правого двигуна», - пише видання.

Згідно з даними FlightRadar24, сервісу по відстеженню літаків онлайн, борт близько 50 хвилин кружляв на висоті дві тисячі метрів між Санжейкою і Грибівкою, після чого пішов на посадку. Приблизно о 7:10 він приземлився в Одеському аеропорту.

Керівництво аеропорту та авіакомпанії YanAir не підтвердили інформацію про поломку двигуна. Представник YanAir заявив, що пілотові лише здалося, що в літаку сталися неполадки.

«Була безаварійний посадка. Під час набору висоти була технічна несправність. Екіпаж попросився повернутися назад. Аеропорт його прийняв назад», - заявив пасажирам рейсу заступник директора Одеського аеропорту.

Раніше Wizz Air заборонив безкоштовне перевезення ручної поклажі.

Також нагадаємо, що в Варшаві аварійно приземлився літак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: