Пасажири розповіли подробиці аварії в аеропорту «Київ»

Читать на русском
Пасажирка рейсу 4406 Анталія-Київ UR-CPR, який потрапив в аварію в Міжнародному аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни) розповіла про те, що перед посадкою у літака горіло крило і відвалилися колеса.

Пасажирка рейсу 4406 Анталія-Київ UR-CPR, який потрапив в аварію в Міжнародному аеропорту «Київ» імені Сікорського (Жуляни) розповіла про те, що перед посадкою у літака горіло крило і відвалилися колеса.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на 112 Україна.

«Перед посадкою хлопці, які сиділи біля крила, бачили дим. Перед посадкою була велика швидкість, почало трусити дуже сильно літак. Всі літали з боку в бік, я особисто впиралася ногами об сидіння. Ми почали сідати на смугу вже знаючи, що у нас горить крило або турбіна. Ми виїхали за кордон смуги на поле, почали стороною їхати. Крило почало чіпляти землю, відвалилися колеса. Пішов їдкий дим, дуже сильний», - розповідає пасажирка Юлія.

Також очевидець аварії розповіла, що пасажири самостійно відкрили двері в літаку, щоб його залишити:

«Ми перші скочили до стюартів, вони говорили, що все нормально. Ми видерли двері передні біля їхньої кабіни і почали вибігати», - зазначила Юлія.

«Евакуації взагалі не було. Свої ноги, самі. Нам не видали ні маски, ні жилети. Ми виламали двері, нам сказали біжіть куди можете, стрибайте», - додала вона.

Також Юлія розповіла, що «швидка» приїхала до постраждалих через дві години:

«Швидкої» не було, пожежники приїхали. В аеропорту ніякої підтримки, допомоги, ні води елементарно, ні валер'янки. «Швидка» приїхала через дві години, поміряла тиск. Через дві години почали роздавати багаж», - зазначила дівчина, додавши, що пасажирам дали тільки воду через дві години.

Сильний дощ у Києві почався приблизно о 21:30 і тривав трохи більше години. Початок зливи супроводжували шквальні пориви вітру і грози. У результаті складних погодних умов Міжнародний аеропорт Київ ім. Сікорського (Жуляни) закритий до 01.00 15 червня через аварії літака Bravo Airways при посадці.

Раніше повідомлялося, що літак МАУ здійснив аварійну посадку в «Борисполі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: