У Сумській області затримали торгівця зброєю

Читать на русском
Під час чергової оборудки оперативники спецслужб вилучили у нього 14 гранат Ф-1 із запалами і майже півтисячі патронів до автомата Калашникова.

У Сумській області працівники детективного підрозділу слідчого управління Національної поліції разом зі співробітниками СБУ та прокуратури області затримали місцевого жителя, налагодив збут зброї і боєприпасів із зони проведення операції Об'єднаних сил.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції області, передає «Слово і Діло».

Яку зброю Україна може отримати від Канади та чи допоможе це ЗСУ?Загальна вартість озброєнь, які депутати Консервативної партії Канади запропонували віддати Україні, становить $9,5 млн. Про військову допомогу Канади, міркували експерти.

Як повідомляється, житель Липово-Долинського району три роки тому під час несення служби в зоні бойових дій зробив кілька схронів зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою, щоб згодом їх продати. Після демобілізації він шукав потенційних покупців і пропонував свій «товар».

Під час чергової оборудки оперативники спецслужб вилучили у нього 14 гранат Ф-1 із запалами і майже півтисячі патронів до автомата Калашникова. Чоловік затриманий і поміщений до СІЗО. Йому вже пред'явили підозру в скоєнні злочину за статтею про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч.1 ст.263 КК України). За місцем проживання підозрюваного тривають обшуки.

Раніше повідомлялося, що в Словаччині затримали українського терориста з угорським паспортом.

Також нагадаємо, в Луганській області знайшли велику схованку зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: