Нацполіція сформувала спецпідрозділи КОРД

Читать на русском
Національна поліція завершила формування особового складу спеціального підрозділу Корпус оперативно-раптової дії (КОРД).

Національна поліція завершила формування особового складу спеціального підрозділу Корпус оперативно-раптової дії (КОРД).

Про це в п'ятницю, 22 червня, повідомляється на сайті Нацполіції, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що 22 червня відбувся 14-й випуск бійців підрозділів поліції особливого призначення КОРД у Черкаській і Тернопільській областях. Цей випуск повністю завершив формування територіальних підрозділів КОРД. У заході взяли участь перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін і спеціальний агент із правоохоронних питань посольства США в Україні Метью Торесон.

Аброськін зазначив, що кандидати пройшли інтенсивний курс навчання, склали іспити і готові відбути в свої регіони для виконання обов'язків. Він також привітав випускників від імені глави МВС Арсена Авакова та голови Нацполіції Сергія Князєва.

Аброськін подякував партнерам із США за надану технічну та методичну допомогу.

Торесон також привітав випускників із завершенням навчання. Він зазначив, що посольство США в Україні і в подальшому буде підтримувати розвиток спецпідрозділу.

Раніше повідомлялося, що підрозділ КОРД отримає гвинтівки і автомати з Німеччини.

Нагадаємо, Сергій Князєв пообіцяв, що з липня 2018 року в кожній області України буде працювати підрозділ спеціального призначення КОРД. За словами Князєва, спецпідрозділу немає тільки в шести регіонах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: