Нацполіція розширить штат в офісі Інтерполу

Читать на русском
У Національній поліції України було ухвалено рішення збільшити штат українських делегатів у центральному офісі Інтерполу.

У Національній поліції України було ухвалено рішення збільшити штат українських делегатів у центральному офісі Інтерполу.

Як передає «Слово і Діло», про це заявив глава Нацполіції Сергій Князєв, повідомляє в середу, 16 травня, прес-служба НПУ.

Зазначається, що в середу в рамках сорок шостої Європейської регіональної конференції Інтерполу в Дубліні Князєв зустрівся з президентом Інтерполу Менгом Хонгвеєм, з яким обговорили подальший розвиток відносин і співробітництво Національної поліції України з головним офісом Інтерполу.

«Ми йдемо в ногу з європейськими колегами, які протидіють транснаціональній організованій злочинності в різних напрямках. І сьогодні вже було досягнуто низку домовленостей, зокрема, щодо міжнародного розшуку злочинців», - зазначив Князєв.

У свою чергу Хонгвей зазначив дотримання українськими поліцейськими прав осіб, які перебувають в регіональному та міжнародному розшуках, а також правил і регламенту їхнього обліку.

За даними відомства, від імені міністра внутрішніх справ глава Нацполіції запросив президента Інтерполу відвідати Україну. Попередньо візит заплановано на літо 2018 року.

Нагадаємо, патрульна поліція Криму заступила на службу.

А в селах під Полтавою з'являться шерифи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: