Денісова звернулася до голови ФСВП РФ з проханням побачити Сенцова

Читать на русском
Як повідомляє Денісова за підсумками розмови з адвокатом Сенцова Дмитром Дінзе, стан українського режисера продовжує погіршуватися.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до голови Федеральної служби виконання покарань РФ Геннадія Корнієнка з проханням якомога швидше надати допуск до політв'язня Олега Сенцова.

Звернення вона розмістила на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Як повідомляє Денісова за підсумками розмови з адвокатом Сенцова Дмитром Дінзе, стан українського режисера продовжує погіршуватися.

«Дмитро сьогодні (22 червня, - ред.) знову був в у Олега. Каже, що Олег дуже блідий, мало рухається, майже не встає з ліжка. Лікарі кажуть, що у нього вже відмовляють рецептори. Друга криза (перший був на 26-й день голодування) може відбутися в будь-який момент. Як припускає адвокат, з цього моменту відразу почнуть примусове годування», - повідомила вона.

У зв'язку з цим вона звернулася до глави ФСВП Корнієнко з проханням допустити її до Сенцової.

«Тому я звертаюся до директора Федеральної служби виконання покарань Геннадія Корнієнка з проханням терміново надати мені допуск на відвідування Олега Сенцова!», - написала Денисова.

Нагадаємо, США обурені відмовою РФ допустити Денісову до політв'язнів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: