Україна та Ізраїль узгодили готовність Угоди про вільну торгівлю

Читать на русском
19 червня міністр закордонних справ Павло Клімкін погодив з керівництвом Ізраїлю готовність Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем.

19 червня міністр закордонних справ Павло Клімкін погодив з керівництвом Ізраїлю готовність Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем.

Про це інформує прес-центр українського МЗС, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, 11-е засідання спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва відбулося в Єрусалимі. У ньому взяли участь міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр з питань охорони навколишнього середовища, міністр у справах Єрусалима і спадщини Ізраїлю Зєев Елькін.

«В ході засідання сторони обговорили ряд питань спільної зацікавленості, зокрема в сфері торгівлі та інвестицій, сільського господарства та управління водними ресурсами, енергетики і зв'язку, стандартизації та туризму. За результатами переговорів було підписано Протокол 11-го засідання Комісії», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що Павло Клімкін провів зустріч з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. Сторони обговорили питання двостороннього співробітництва, в першу чергу майбутній візит Прем'єр-міністра Ізраїлю в Україну.

Крім того Клімкін зустрівся з Патріархом Єрусалимським Теофілом III, з яким обговорив питання створення Єдиної Помісної Православної Української Церкви.

Раніше Ізраїль відмовився від місця непостійного члена Ради безпеки ООН.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: