Клімкін відвідає з робочим візитом Ізраїль

Читать на русском
На початку тижня голова Міністерства закордонних справ Павло Клімкін перебуватиме з робочим візитом в Ізраїлі.

На початку тижня голова Міністерства закордонних справ Павло Клімкін перебуватиме з робочим візитом в Ізраїлі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба МЗС України.

«18-19 червня міністр закордонних справ Павло Клімкін перебуватиме з робочим візитом в Ізраїлі», – йдеться в повідомленні.

На цей час в Єрусалимі під співголовуванням міністра закордонних справ України заплановане проведення одинадцятого засідання Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва. Ізраїльську частину комісії очолює міністр із питань охорони навколишнього середовища, міністр у справах Єрусалима та єврейської спадщини Зєев Елькін.

Під час засідання комісії заплановано провести переговори з усіх ключових питань двостороннього торгово-економічного співробітництва, зокрема щодо перспектив взаємодії у сфері торгівлі, залучення інвестицій, туризму, сільського господарства, інновацій, енергетики, комунікацій тощо. За результатами засідання планується підписання протоколу одинадцятого засідання комісії.

В рамках візиту голови зовнішньополітичного відомства України також заплановані зустрічі з прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньягу та з Патріархом Єрусалимським Теофілом ІІІ.

Раніше міністр закордонних справ заявив, що Росія може погодитися на черговий обмін полоненими в період Чемпіонату світу з футболу, щоб створити позитивний імідж країни.

Також в ЄС заявили, що Єрусалим має стати столицею двох держав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: