Apple додасть до iOS 12 нову функцію

Читать на русском
Незабаром в США операційна система iOS 12 буде автоматично ділитися місцем розташування iPhone під час дзвінків на 911.

Незабаром в США операційна система iOS 12 буде автоматично ділитися місцем розташування iPhone під час дзвінків на 911.

Нова функція спрямована на скорочення часу реагування на надзвичайні ситуації, пише The Verge, передає «Слово і Діло».

Apple відзначає, що приблизно 80 відсотків екстрених викликів в Сполучених Штатах тепер робляться з мобільних пристроїв, однак «застаріла» інфраструктура ускладнює оперативне реагування на подібні дзвінки. Ця зміна в iOS 12 ґрунтується на системі Apple HELO, запущеної в 2015 році, і буде інтегровано з уже існуючим програмним забезпеченням за допомогою аварійної технології RapidSOS.

Операційна система iOS 12 була представлена ​​на конференції для розробників WWDC 2018 на початку червня 2018. Оновлення до iOS 12 отримають всі пристрої, випущені починаючи з 2013 року.

Як обіцяють в Apple, тепер смартфон буде передбачати, що користувач, наприклад, буде активно скролити сторінки, і підвищувати продуктивність процесора, знижуючи її після для економії батареї.

Крім того, компанія прагне до того, щоб зробити свого асистента Siri кориснішим у побутових завданнях, навчитися передбачати потреби користувача і замкнути його на власній екосистемі, щоб всі свої запити він вирішував через Siri, а не через сторонні додатки.

Раніше повідомлялося, що в Південній Кореї знову стартував продаж iPhone 3GS.

Також нагадаємо, iPhone 2018 отримає USB-C замість роз'єму Lightning.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: