Apple вдвічі скоротить випуск iPhone X в I кварталі

Читать на русском
Американська технологічна корпорація Apple Inc. скоротить вдвічі намічений обсяг випуску iPhone X з січня по березень.

Американська технологічна корпорація Apple Inc. скоротить вдвічі намічений обсяг випуску iPhone X з січня по березень.

Запускаючи цей пристрій в листопаді, компанія планувала провести понад 40 млн одиниць за вказаний період, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ПРАЙМ.

За даними газети Nikkei, американський технологічний гігант повідомив постачальників про своє рішення скоротити цільовий показник випуску за цей період приблизно до 20 млн одиниць в світі більш слабких, ніж очікувалося, продажів під час сезону передноворічних покупок на ключових ринках - Європі, США і Китаї.

Цей перший смартфон від Apple, оснащений дисплеєм OLED, не став популярний по всьому світу, що багато хто пов'язує з його стартовою ціною в 999 доларів.

Низькі продажі можуть змусити компанію відкласти плани з оснащення OLED-дисплеями інших моделей.

Після запуску цієї моделі у виробництво компанія зіткнулася з нестачею комплектуючих для неї внаслідок затримок поставок. Тепер, коли запаси починають рости, Apple може уповільнити темпи виробництва.

В iPhone X є функція розпізнавання осіб і бездротова зарядка, але, на відміну від попередніх моделей, його не вважають революційним технологічним рішенням.

Висока ціна переважно пов'язана з вартістю OLED-дисплеїв від Samsung Electronics Co. Південнокорейський гігант в цей час є єдиною компанією, здатною гарантувати стабільні поставки цих дисплеїв.

Як очікується, Apple збереже цільові показники з виробництва дешевших моделей - iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone 7 - на рівні в 30 млн одиниць.

Раніше у Франції почали розслідування проти Apple через уповільнення роботи iPhone.

Також деякі споживачі, незадоволені iPhone X, почали повертати смартфони в магазини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: