У ФФУ прокоментували обіцянку нардепа Павелка

Читать на русском
Діагностична Лабораторія НУФВСУ таки отримала нове обладнання, як і обіцяв президент Федерації футболу України. Пацієнти Головного військового госпіталю зможуть безкоштовно проходити діагностику на цьому обладнанні але після укладання відповідного договору.

Після нашої публікації про те, що народний депутат Андрій Павелко провалив обіцянку, що Федерація футболу України закупить медобладнання, яким безкоштовно зможуть користуватися пацієнти Головного військового клінічного госпіталю, ми отримали додаткову інформацію.

18 червня 2018 року у прес-службі Федерації Футболу України «Слову і Ділу» повідомили про те, що медичне обладнання було закуплено для діагностичної лабораторії НУФВСУ. Це є частиною умови для повної реалізації обіцянки нардепа, адже Павелко заявив, що пацієнти госпіталю зможуть безкоштовно проходити діагностування на цьому новітньому обладнанні.

Разом із тим пацієнти Головного військового клінічного госпіталю поки що не мають такої змоги, оскільки зараз триває процес узгодження необхідних процедур та укладання договору між зацікавленими сторонами.

Враховуючи надану інформацію, «Слово і Діло» змінює статус обіцянки Андрія Павелка з «не виконано» на «в процесі» до моменту фіксації факту можливості або неможливості пацієнтами Головного військового клінічного госпіталю безкоштовно проходити обстеження в діагностичній лабораторії НУФВСУ.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Павелко дав 28 обіцянок, з яких 9 виконав, а 5 – провалив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: