Аваков провалив обіцянку навесні 2018 року запустити в Києві оновлене управління Нацполіціі

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провалив обіцянку навесні 2018 року в рамках створення моделі ефективного зразкового поліцейського офісу запустити перше оновлене управління Нацполіціі.

Таку обіцянку він дав 20 вересня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Міністерство внутрішніх справ і Нацполіція за підтримки ICITAP та бюро з правоохоронних питань (INL) Держдепартаменту США почали пілотний проект «Створення моделі зразкового поліцейського офісу на базі районного управління поліції в місті Києві. Першим стартує Голосіївське управління Нацполіціі Києва, згодом ми зробимо повне перезавантаження територіальних підрозділів Нацполіціі, а їх в Україні 654. Відбудеться це поетапно в усій країні. Навесні 2018 року ми запустимо перше повністю оновлене управління поліції в країні – офіс, орієнтований на максимальну результативність та зрозумілість процедури, регламентовані терміни надання послуг і комфорт для громадян», – написав міністр на своїй сторінці в Facebook.

У Голосіївському управлінні поліції ГУНП в місті Києві «Слову і Ділу» повідомили, що станом на 31 травня 2018 року пілотний проект з оновлення Голосіївського управління поліції перебуває на стадії практичної реалізації, в рамках якої проводяться дії за такими основними напрямками: кадровий відбір працівників поліції та здійснення їх навчання; переоснащення службових приміщень; розробка проектної документації та технічних вимог до певних робіт.

Тобто навесні 2018 року оновлене зразкове райуправління поліції не розпочало свою роботу.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Аваков дав 161 обіцянку, з яких 70 виконав, а 49 – провалив.

Раніше ми писали, що Аваков повідомив, коли закінчать зміцнювати кордон з РФ.

Також «Слово і Діло» повідомляло, скільки в травні заробив Аваков.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: